Om oss

Isnes Varmepumper er godkjent for installasjon og service på varmepumper og kjøleanlegg med HFK kuldemedier. Dette betyr at vi har det som kalles F-gass sertifisering. Som igjen gir deg som kunde trygghet på at vi er en seriøs aktør innenfor det vi driver med.  Vi har i 2018 blitt med i Klimaekspertene fra Kinnangruppen. En ekslusiv gruppe av varmepumpeinstallatører i Norge. 

I tillegg har vi lang erfaring innenfor både salg, montering og service av varmepumper. Vi er autorisert forhandler av merkene Fujitsu / General,  Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Hitachi og Panasonic.

Trenger du hjelp til å velge riktig varmepumpe for ditt hus, eller trenger du service på en du allerede har?

Isnes Varmepumper er tildelt toppnotering tre år på rad av Kredittreform. Omdømmemerket deles ut etter flere kriterier, der Økonomi, Firmastruktur og Bransjesammenligning teller høy. Vi har hatt den høyeste rangeringen (A3) tre år på rad, og når vi har dette diplomet kan du være trygg på at vi er en bedrift du kan stole på.

Omdømmemerke 2022
Panasonic Varmepumper
Bilde av Daikin logo - Varmepumpe og Varmepumper Sarpsborg - Isnes Montasje
General Aircondition & varmepumper
Toshiba Varmepumper

Ta kontakt med oss for et godt tilbud!

Vi har gratis befaring og 2 års rentefri betaling via Resurs Bank.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle